Műtrágya-ipari és távközlési cégekre figyeljünk!

Tőzsdézés a börtönből - fű alatt

Kirill Harundzsin szabadságvesztését tölti egy oroszországi büntető kolóniában, s onnan tőzsdézik.

2010.01.23 16:08MTI

A Komszomolszkaja Pravda című lap beszámolója szerint a férfit azért ítélték négy évre, mert a hétvégi ház kertjében marihuanát ültetett.

Büntetése előtt azonban sikeresen játszott a tőzsdén, s a társadalomtól való mostani elszigeteltsége nem akadályozza abban, hogy továbbra is tőzsdézzen.

A lap riporterének elmondta: megrendelt néhány pénzügyi folyóiratot, figyeli a híreket, minden lehetséges módszerrel követi az árfolyamokat, és amikor hazatelefonálhat, megmondja az otthoniaknak, mit vegyenek és mit adjanak el.

Állítása szerint éppen a tőzsdézésnek köszönhetően nem is szenvedte meg a családja anyagi helyzete sem a kereső átmeneti hiányát, sem a válságot. A lap olvasóinak azt tanácsolta, hogy mostanában a kohászati, műtrágya-ipari és távközlési cégekre figyeljenek elsősorban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.