A mielőbbi változás tenne jót

Fidesz: Gazdasági vészhelyzet állhat elő az országban

A Fidesz szerint ha a jelenlegi gazdaságpolitika folytatódik tovább, akkor a következő kormánynak gazdasági vészhelyzetben kell átvennie az ország irányítását, és megtalálnia az abból kivezető utat.

2009.12.16 15:41MTI

Szijjártó Péter, az ellenzéki párt elnöki stábjának vezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján közölte: a Fidesz ugyan készen áll erre, de egy mielőbbi változás csökkentené azokat a károkat, amelyeket a mostani gazdaságpolitika okoz.

A politikus kifejtette, ha folyamatosan nő a munkanélküliség, ha folyamatosan, nagy mértékben esik vissza a gazdaság, és ha folyamatosan, érezhető mértékben csökken az emberek fizetésének értéke, az azt jelenti, hogy hamarosan gazdasági vészhelyzet fog előállni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.