Diszkrécióval a kliensekért...

Profi strómancég fedezi az Omninvestet?

A Magyar Hírlap szerint egy ismert professzionális strómancég áll az Omninvest mögött.

2009.11.30 07:36Magyar Hírlap

A lap hétfői számában azt írja, Ciprusról rendelt adatokat a magyar H1N1 elleni vakcinát gyártó vállalat 90 százalékos üzletrészét birtokló Sumpter Pharmaceuticals Ltd. nevű offshore cégről, s az adatokból az derült ki, hogy a Sumpter üzletrészeit egy professzionális strómancégre, az AJK Groupra bízták.

A lap szerint a cégvezetést az AJK Management látja el, és két AJK-leányvállalat birtokolja a papírok szerint a ciprusi cég 50-50 százalékát.

A Bahamáktól a Man-szigetekig számos irodával rendelkező AJK teljes körű diszkréciót kínál a klienseknek, akik a cégre bízzák üzleti érdekeltségeik képviseletét - írja a Magyar Hírlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.