Becsült költsége 4 milliárd forint

Bővül és megújul a hévízi gyógyfürdő

A Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft. nyílt közbeszerzést írt ki a meglévő épület átalakítására, valamint új fürdő és terápiás centrum kialakítására, amelyek becsült költsége 4 milliárd forint - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

2009.11.15 21:10MTI

A munka része új fogadóépület létesítése, a terápiás centrum kialakítása - a meglévő terápiás és diagnosztikai épület belső átalakításával és bővítésével -, továbbá új fürdőház létesítése a felújított téli fürdő bővítéseként. Az átalakítandó terület 4.800, míg az új építés 6.700 négyzetméter.

Az ajánlattevőnek a megelőző 5 évből rendelkeznie kell - összességében - legalább egy átadott, minimum nettó egymilliárd forint értékű egészségügyi építési beruházási referenciával.

Az ajánlattételi határidő december 21., az eredményhirdetés időpontja pedig 2010. február 11. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, de döntően az ár esik a latba. A szerződéskötés tervezett időpontja: február 19.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.