2012-ig tart

Indul az 1-es és 3-as villamos vonalak meghosszabbítása

Az 1-es és 3-as villamos vonalak korszerűsítéséhez, valamint meghosszabbításához szükséges előkészítő és lebonyolító mérnöki munkákra írt ki nyílt közbeszerzést a BKV Zrt.; a több, mint 200 millió forintba kerülő munkák 2012 végéig tartanak - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

2009.04.07 16:00MTI

A beruházás mérnöki munkái magukban foglalják a tenderanyag műszaki tartalmának kidolgozásában való közreműködést, a projekt menedzsmentet, a műszaki ellenőri tevékenységet, továbbá a projekt minőségbiztosítását. A munka július 6-án indul és 2012 utolsó napjáig tart.

Becsült költsége 200-350 millió forint között van.

Az ajánlatokat május 25-ig kell beadni. A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást kínáló cég lesz a nyertes. Az eredményhirdetés időpontja június 19., a szerződéskötésre várhatóan július 6-án kerül sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.