Tulajdonrészt vásárolt volna a porcelángyárban

Visszavonta a Zsolnay megvásárlására tett ajánlatát Matyi Dezső cége

Visszavonta a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. kisebbségi tulajdonrészének megvételére vonatkozó ajánlatát a Matyi Dezső érdekeltségébe tartozó Pécsi Direkt Kft. - közölte Tóth Bertalan, Pécs alpolgármestere az MTI-vel kedden.

2009.03.24 18:45MTI

A szocialista politikus beszámolt arról, hogy Matyi Dezső és a képviseletében eljáró ügyvédek hétfőn szóban és írásban is jelezték, hogy a társaság eláll vételi szándékától.
 
Tóth Bertalan utalt rá: a pécsi közgyűlés múlt hét csütörtöki ülésén döntött a Zsolnay 49 százalékos tulajdonrészének eladásáról, és arról, hogy az ajánlattevők közül először a Pécsi Direkt Kft.-vel, majd a máltai TECLIMA Kft.-vel folytat egyeztetéseket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.