Török-szíriai földrengés

A Magyar Telekom jóváírja Törökországban és Szíriában tartózkodó ügyfelei roamingdíját

A díjat teljes mértékben, összeghatár nélkül jóváírják.

2023.02.08 18:46MTI

A Magyar Telekom február 6. és 28. között jóváírja a Törökországban és Szíriában tartózkodó ügyfelei roamingdíját - közölte a vállalat szerdán az MTI-vel.

A díjat - beleértve az alapdíjas hanghívásokat, SMS-eket, MMS-eket és a mobilinternet-forgalmat - teljes mértékben, összeghatár nélkül jóváírják annak érdekében, hogy ügyfeleik kapcsolatban tudjanak maradni a hozzátartozóikkal és a segélyszervezetekkel, intézményekkel.

A vállalat feltöltőkártyás ügyfelei számára a hétfő óta felhasznált roaming díját egyszeri, 10 ezer forintos egyenleg-feltöltéssel kompenzálja - jelezték.

A közlemény szerint a Magyar Telekom anyavállalata, a Deutsche Telekom Csoport is segítséget nyújt, egymillió eurót adományoz az "Aktion Deutschland Hilft"-nek, az áldozatok és családjaik megsegítésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.