Gazdaság

Változatlan a számlázás rendje az MVM-nél

Sajtóhírekkel ellentétben.

2022.09.29 17:25MTI

Egyes sajtóhírekkel ellentétben az MVM számlázási rendje nem változott, a számlázás időpontja visszakerül a megszokott időpontra - közölte az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

A számlák októbertől érkeznek ismét a korábbi rendben. Az eddigi változásokat az okozta, hogy augusztus végén, a tarifafejlesztéseket követően újraindított számlázások eltérhettek az ügyfelek besorolás szerinti havi számlázási időpontjától. A számlafizetésig rendelkezésre álló napok számán ugyanakkor ez nem változtatott.

Októberben a lakossági gázfogyasztóknak elég 15-éig fizetniük akkor is, ha korábban jár le a fizetési kötelezettségük. A késésnek nem lesz következménye, így késedelmi kamata sem. Az MVM Next folyamatosan fejleszti számlázási rendszereit az ügyfelek zavartalan kiszolgálása érdekében - tették hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.