Gazdaság

Vezetőváltást jelentett be az E.ON Hungária

Az új elnök-vezérigazgató az elmúlt 5 évben a németországi Essenben, az anyavállalat nemzetközi központjában dolgozott.

2022.07.01 22:30MTI

Július 1-től Guntram Würzberg váltja Kiss Attilát az E.ON Hungária Csoport élén - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

Az új elnök-vezérigazgató az elmúlt 5 évben a németországi Essenben, az anyavállalat nemzetközi központjában dolgozott, április óta tagja az E.ON Hungária Csoport felügyelőbizottságának. Guntram Würzberg a közlemény szerint a megújuló energiaforrások fejlődését, a geopolitikai és gazdasági környezet átalakulását látja a következő időszak legfontosabb kihívásának.

A vállalat korábbi vezetője az E.ON SE Vállalati Eszközmenedzsmentért felelős (EAM) alelnökeként dolgozik tovább. Kiss Attila szerint az E.ON Hungária továbbra is hozzájárul Magyarország fejlődéséhez - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.