Gazdaság

Korlátozzák a vécépapír vásárlást a Lidlben

A vécépapírra és a konzervekre is mennyiségi korlátozást vezetett be a Lidl.

2022.06.29 12:59ma.hu

A vécépapírra és a konzervekre is mennyiségi korlátozást vezetett be a Lidl, nem csak a hatósági áras termékekre - írja a Telex.

A lap egyik olvasója szeretett volna négy csomag vécépapírt vásárolni a Lidl egyik üzletében, amikor közölték vele, hogy egy vásárló maximum három papírterméket vehet egyszerre.

A lap megkérdezte a Lidl-t, hogy milyen termékekre van mennyiségi korlátozás üzleteikben, amire válaszukban azt írták, az áruellátás folyamatossága értelmében jellemzően az árstoppal érintett árucsoportok esetében vezettek be mennyiségi korlátozást, ugyanis a megnövekedett kereslet miatt a nagyobb mennyiségű termékszám is gyakran kevésnek bizonyul.

"Ezen felül az ellátási láncban adódó problémák miatt egyes papír termékekre (pl.: WC papír, papír zsebkendő), valamint néhány konzervre (pl. őszibarack, csemege uborka) vezettünk be mennyiségi korlátozást annak érdekében, hogy vásárlóinkat folyamatosan ki tudjuk szolgálni" - olvasható a Lidl válaszában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.