Gazdaság

Túl a lélektani határon: már 500 forint felett a benzin ára

A 95-ös benzinért 501 forintot kell fizetni literenként.

2021.10.27 10:40ma.hu

Bár a múlt pénteket megúsztuk áremelkedés szempontjából, most szerdán ismét változik az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a benzin ára 5 forinttal emelkedett, de a gázolaj literenkénti átlagára változatlan maradt. Ezzel a benzin ára egyrészt átlépte az 500 forintos lélektani határt, másrészt történelmi csúcsot döntött - írja a Portfolio.

Legutoljára október 20-án, azaz múlt szerdán változtak az üzemanyagárak itthon, a benzin ára 5 forinttal 496 forintra emelkedett, míg gázolaj literenkénti átlagára 7 forinttal 512 forintra nőtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.