Kereskedelem

Figyelem: veszélyes tányérokat, tálakat és bögréket hív vissza az Ikea

Arra kérik a vásárlókat, hogy ne használják ezeket a termékeket, és vigyék vissza azokat bármelyik Ikea áruházba, ahol visszakapják a teljes vételárat.

2021.05.18 11:57MTI

Visszahívja az Ikea a Heroisk és Talrika márkanevű tányérokat, tálakat és bögréket törés és égési sérülés veszélye miatt - közölte a vállalat kedden.

Arra kérik a vásárlókat, hogy ne használják ezeket a termékeket, és vigyék vissza azokat bármelyik Ikea áruházba, ahol visszakapják a teljes vételárat. A vásárlást igazoló nyugta bemutatása nem szükséges.

A közlemény szerint elővigyázatosságból hívják vissza a termékeket, mert azok forró anyaggal, étellel vagy itallal megtöltve eltörhetnek, és így égési sérüléseket okozhatnak. A Ikea tájékoztatása szerint bejelentések érkeztek a termékek töréséről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.