Környezetvédelem

A Nestlé összes csomagolóanyaga újrahasznosítható lesz

A cég áprilistól korlátozott mennyiségben teszt jelleggel papíralapú változatban is piacra dobja a NESCAFÉ 3in1 Classic instant kávék csomagolását. Az új formátumot a világon először a magyar fogyasztók próbálhatják ki.

2021.04.20 23:30MTI

A Nestlé csomagolóanyagainak 100 százaléka újrahasznosítható lesz 2025-re - közölte a vállalat az MTI-vel kedden.

Kiemelték: a cég áprilistól korlátozott mennyiségben teszt jelleggel papíralapú változatban is piacra dobja a NESCAFÉ 3in1 Classic instant kávék csomagolását. Az új formátumot a világon először a magyar fogyasztók próbálhatják ki - tették hozzá.

A közlemény szerint a svájci központú vállalat célja, hogy az alapanyagok beszerzésétől kezdve a gyártáson és a csomagolóanyagokon keresztül a felelős kávéfogyasztásig élen járjon a fenntarthatóság területén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.