Önkormányzat

Több mint 320 millió forintból épül új piac Üllőn

A beruházásnak köszönhetően - hiánypótlóan - olyan piac jön létre a városközpontban, amely megteremti a rendszeres vásárlás feltételeit.

2020.11.07 20:30MTI

Új piac épül Üllőn, több mint 320 millió forintból. A projekt a Pénzügyminisztérium 150 millió forintos vissza nem térítendő támogatásával valósul meg.

Az üllői önkormányzat közleménye szerint a Pénzügyminisztérium által kiírt Helyi piacok fejlesztése Pest megye területén című pályázaton elnyert forráson túli összeget a város saját költségvetéséből egészíti ki.

A közterület-foglalási díjat nem emeli az önkormányzat.

A beruházásnak köszönhetően - hiánypótlóan - olyan piac jön létre a városközpontban, amely megteremti a rendszeres vásárlás feltételeit.

Beszerzik a pályázat részeként - a piac működtetéséhez szükséges eszközöket is.

A csarnok piaci nyitvatartási időn kívül közösségi térként használható, és városi rendezvények megtartására is alkalmas lesz.

A piac várhatóan az év végére készül el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.