Koronavírus-járvány

Koronavírus - Visszaesett a Szerencsejáték Zrt. forgalma

Korlátozták a játékosok létszámát az egyes helyiségekben.

2020.03.28 03:30MTI

A Szerencsejáték Zrt.-t is negatívan befolyásolja a koronavírus-járvány, annak várható üzleti hatásainak pontos felmérése még folyamatban van - közölte a cég.

A nemzeti lottótársaságon belül, a járványügyi helyzet kezelésre létrehozták a Társasági Operatív Törzset, amely a munkatársak és játékosok egészségének védelme, valamint a járvány elterjedésének megakadályozása érdekében naponta felülvizsgálja pandémiás akciótervét a Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs iránymutatásai alapján.

A Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett lottózókban bevezetett egészségbiztonsági intézkedések miatt többek között korlátozták a játékosok létszámát az egyes helyiségekben, és felhívták a figyelmet a biztonságos sorban állás szabályaira is.

Arról is beszámoltak, hogy a vállalat a közel 180 megváltozott munkaképességű munkatársat foglalkoztató karitatív sorsjegyárus-hálózat működését átmeneti időre felfüggesztette, az érintett kollégákkal azonban továbbra is kapcsolatban van.

A cég adminisztrációjában dolgozó kollegái számára március 17-től lehetővé tett az otthonról történő munkavégzést, továbbá a 12 éven aluli gyermeket nevelő szülők és a 60 év feletti munkavállalói számára szintén biztosítja az otthonmaradás lehetőségét - olvasható a Szerencsejáték Zrt. közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.