Járvány

Koronavírus - A Richter nem tartja meg a közgyűlését

Nem látnak lehetőséget arra, hogy az előzetesen április 28-ra kitűzött éves rendes közgyűlést személyes megjelenéssel megtartsák.

2020.03.27 23:30MTI

A Richter Gedeon Nyrt. nem tart "személyes megjelenéssel" közgyűlést a kialakult járványhelyzet miatt - közölte a gyógyszeripari vállalat a tőzsde honlapján pénteken.

Azt írták, hogy a koronavírus-járvány kapcsán Magyarországon kialakult rendkívüli helyzetre tekintettel, figyelembe véve a vonatkozó jogszabályokat, nem látnak lehetőséget arra, hogy az előzetesen április 28-ra kitűzött éves rendes közgyűlést személyes megjelenéssel megtartsák.

A tájékoztatásuk szerint folyamatosan figyelemmel kísérik az eseményeket, és a közgyűlés feltételeiről később tájékoztatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.