Légi

A Wizz Air megszünteti Debrecen-Milánó járatát

A cég a Debrecen-Milánó Malpensa útvonala iránti jelentős keresletcsökkenéssel indokolta döntését.

2020.02.28 21:30MTI

A Wizz Air megszünteti Debrecen-Milánó járatát 2020 március 16-ával - jelentette be pénteken a diszkont légitársaság.

Az MTI-hez eljuttatt közleményében a cég a Debrecen-Milánó Malpensa útvonala iránti jelentős keresletcsökkenéssel indokolta döntését.

A Wizz Air közölte: az érintett járatokra foglalással rendelkező utasokat a lehető legkorábbi időpontban, de legkésőbb az indulás előtt 14 nappal automatikusan tájékoztatják, és átfoglalják őket egy alternatív útvonalra.

A közlemény szerint a jegyüket a wizzair.com honlapon és a légitársaság mobilalkalmazásában megvásárló utasok e-mailes értesítést kapnak, amelyben választhatnak a viteldíj teljes összegének visszatérítése vagy 120 százalékának WIZZ számlára jóváírása között.

A magyar kötődésű Wizz Air Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, jelenleg 120 Airbus A320 és A321 típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, több mint 700 útvonalat kínál 25 bázisról, 155 célállomásra, 45 országban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.