Kinevezés

Baranyai Dávid lehet az NN Biztosító megbízott vezérigazgatója

2016 óta értékesítési vezetőként dolgozik a biztosítónál.

2020.02.15 02:30MTI

Szabályozói jóváhagyás esetén Baranyai Dávidot nevezhetik ki az NN Biztosító megbízott vezérigazgatónak - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

A változtatást azzal indokolták, hogy a 2019 novemberében bejelentett Michał Hucał személyes okok miatt nem tudja elvállalni a megbízást.

Baranyai Dávid 2016 óta értékesítési vezetőként dolgozik a biztosítónál. Az NN Csoport keresi a magyarországi társaság leendő vezérigazgatóját is - írták.

A budapesti székhelyű NN Biztosító Zrt. 1991-ben jött létre a holland NN Csoport részeként. A társaság a nyilvános cégadatok szerint 2017-ben 2,5 milliárd forintot, 2018-ban 2,86 milliárd forintot meghaladó adózott eredményt ért el. Magyarországon csaknem 210 ezer ügyfelet szolgálnak ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.