Távközlés

Leállt a Telenor szolgáltatása Budapest egy részén

A hang-, sms- és adatforgalom is érintett.

2019.12.18 12:11ma.hu

Egy, a budapesti Teve utcában zajló épületfelújítás következtében a Telenor hálózatát kiszolgáló gerinchálózati komponensek sérültek, melyek hálózati szolgáltatás-kimaradást okoznak a Telenor mobilhálózatán Budapest északkeleti területének egyes részein.

A kimaradásban mind a hang-, SMS- és adatforgalom érintett - közölte korábban a Telenor.

A Telenor tud a problémáról, szakembereivel folyamatosan dolgozik a hiba elhárításán.

A kieső területek egy részének ellátását a környező állomások segítségével helyettesítik. A probléma elhárításáig az ügyfelek szíves türelmét kéri a mobiltársaság.

Kora délután már arról tájékoztattak, hogy a hálózati kimaradással érintett terület nagyságrendileg felén már helyreállt a hang- és SMS-szolgáltatás, valamint korlátozott kapacitással az adatkapcsolat is felépült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.