Biznisz

Nagy összegű közbeszerzést nyert a 4iG

Az eljárás összértéke 1,46 milliárd forint plusz áfa.

2019.12.09 15:14MTI

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) verseny-újraindításával megindított központosított közbeszerzési eljárásán a 4iG Nyrt. ajánlatát nyertesként hirdették ki - tette közzé az informatikai társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn. A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség közbeszerzési eljárásán is nyert a 4iG.

A tájékoztatás szerint a szerződéskötés után az ÁEEK Egészséges Budapest projektben résztvevő 25 intézményének a 4iG szállítja és telepíti majd a műtéti napló beszédleíró szoftvereket.

Az eljárás összértéke 1,46 milliárd forint plusz áfa.

Ugyancsak hétfőn tette közzé a közzé a 4iG a tőzsde honlapján, hogy ajánlatát nyertesként hirdették ki a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) hálózati aktív eszközök szállítására és kapcsolódó szolgáltatások megvalósítására verseny-újraindításával megindított központosított közbeszerzési eljárásán.

A projekt célja a köznevelési, a szakképzési, a felsőoktatási és a felnőttképzési rendszer digitális átalakításához és Magyarország digitális oktatási stratégiájának megvalósításához kapcsolódóan a KIFÜ hálózatának bővítése aktív hálózati eszközökkel és bővítő modulokkal.

Az eljárás összértéke mintegy 566 millió forint plusz áfa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.