Pihenőidő

Pár nap fizetett szabadsággal több, hosszabb pihenőidőt nyerhetünk jövőre

35 nap szabadságból akár 75 napig is távol lehet lenni a munkahelytől.

2019.11.22 18:39Ma.hu

Jövőre szerencsére csak kettő szombatot kell ledolgozni: augusztus 21-e péntekre esik, így a nemzeti ünnep után mindenki kap egy pihenőnapot, amit 29-én, szombaton kell majd letudni. 2020-ban a szentestét, vagyis a december 24-ét, ami csütörtökre esik, két héttel korábban, 12-én, szombaton lehet becserélni.

A húsvéti négynapos pihenés április 10-én kezdődik a nagypéntekkel. Május 1-je péntekre esik 2020-ban. A pünkösdhétfő június 1-jén lesz, augusztus 20-a pedig csütörtöki nap. Október 23. péntek, így három napot lehet pihenni. Karácsonykor 24-ével kezdődik a négynapos hétvége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.