Élelmiszerbiztonság

Fémforgács lehet a Lidl leveles tésztájában, ne egye meg!

A vételárat a vásárlást igazoló nyugta nélkül is megtérítik.

2019.11.10 14:47ma.hu
Forrás: Nébih

A Lidl Magyarország – felelős vállalkozóként – arról tájékoztatta a Nébih-et, hogy idegenanyag szennyezettség (fémforgács) miatt, gyártói értesítés alapján, kivonták a forgalomból és visszahívják a fogyasztóktól az általuk forgalmazott, alábbi gyorsfagyasztott, leveles tészta terméktételt. A Lidl az üzletekben és a honlapján tájékoztatót helyezett el a vásárlók informálása érdekében. (https://www.lidl.hu/extrak/hirek-ujdonsagok)

A termék adatai:
Márka: Culinea
Termék neve: Culinea Leveles tészta, gyorsfagyasztott
Kiszerelés: 500 g
Gyártó: Nyíregyházi-Kenyérgyár Kft.
Minőségmegőrzési idő: 27.02.2021

A Nébih arra kéri a fogyasztókat, hogy amennyiben a fenti azonosítókkal ellátott termékből vásároltak, azt ne használják fel.

A Lidl tájékoztatása szerint a vételárat a vásárlást igazoló blokk nélkül is megtérítik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.