Ingatlan

480 milliót kérnek a bizarr ötszobás házért

Biztosan senki sem merül le az aljzatokkal teli otthonban.

2019.11.03 07:44ma.hu
Andrew Pearce

Közel 150 konnektor található a házban, és van olyan szoba, amelyikben ezekből 36 darab (a fent fotón) van felszerelve. A brit Middlesex-ben található családi házat "családi mennyországként" hirdetik "világos és tágas bejárattal". Az otthont keresők közül sokan megtrollkodták a hirdetést, miszerint nincs rendesen kiépítve a házban az elektronikai hálózat: "Gondolok ennek a háznak a megvásárlásán, de nem vagyok biztos benne, hogy van-e elegendő dugalj", mások szerint csak azért nem veszik meg, mert a kertben és a fürdőben alig találtak konnektort. Mindenesetre a bizarr 5 szobás otthonért igen sok pénzt kérnek: 480 millió forintot.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.