Élelmiszerbiztonság

Kivonta egy termékét a forgalomból a Haribo

A terméket minőségi kifogás miatt kellett levenni a polcokról.

2019.10.09 15:21MTI

A Haribo Hungária Kft. önkéntesen, saját hatáskörben kivonta egyik termékét a forgalomból, minőségi kifogás miatt - tette közzé honlapján a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán.

Az érintett termék a Haribo Wummis elnevezésű, 100 grammos kiszerelésű gyümölcsízű gumicukor. Cikkszáma 37735, gyártási azonosító száma L361 180 19 0219199, lejárati ideje 09/2020.

A vállalat nyilatkozata szerint élelmiszer-biztonsági kockázat nem merült fel, a terméket minőségi kifogás miatt kellett levenni a polcokról, a Nébih azonban azt kéri, hogy aki vásárolt a fenti azonosítókkal ellátott termékből, inkább ne fogyassza el azt.

Forrás: Haribo.com



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.