Nébih

Üvegszilánkokat találtak egy fagyasztott rösztiben

A termékből Magyarországra is érkezett.

2019.02.22 16:05ma.hu
Forrás: Nébih

Belga bejelentés szerint két francia vásárló Auchan sajátmárkás fagyasztott rösztiben üvegszilánkokat talált. A termékből Magyarországra is érkezett. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a RASFF rendszeren keresztül értesült a riasztásról.

A termékek adatai:
A termék megnevezése: Auchan Rösti
Kiszerelés: 1 kg, fagyasztott
Minőség-megőrzési idő: 09/2020
Tételszám: 182606
RASFF referenciaszám: 2019.0408

A Nébih arra kéri a fogyasztókat, hogy amennyiben vásároltak a fenti azonosítókkal ellátott termékből, ne fogyasszák azt el. A magyar hatóság értesült a riasztásról, és azonnal felvette a kapcsolatot a forgalmazóval annak érdekében, hogy a kifogásolt tétel a továbbiakban ne juthasson el a fogyasztókhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.