Durva

Csirketollakat találtak a Szlovákiából importált csomagolt virsliben

Az esetről azonnal bejelentést tettek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalhoz.

2018.11.08 10:38ma.hu

Valószínűleg csirkétől származó fehér tollakat találtak egy Szlovákiából importált, vákuumcsomagolt virsliben - írja a Magyar Idők. Egy magánszemély facebookos posztja szerint akármelyik virslit vágná fel a csomagból, mindegyik tele van tollakkal.

Az illető a Nemzeti Élelmiszerbiztonsági Hivatalhoz fordult, bejelentéséhez fotókat is csatolt. Közben már más is értesítette az ügyről a hivatalt.

A Nébih közölte, hogy több forrásból is kaptak ilyen tartalmú bejelentést, így az uniós tagállamok által működtetett AAC (Administrative Assistance and Cooperation System, Igazgatási Segítségnyújtási és Együttműködési Rendszer) segítségével értesítést küldtek a szlovák hatóságnak annak érdekében, hogy az előállítónál tegyék meg a szükséges intézkedéseket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.