Élelmiszerbiztonság

Figyelem: üvegdarabok lehetnek a Tescóban vett tésztalevesben

Aki ilyet vett, inkább vigye vissza.

2018.09.06 09:40ma.hu

Visszahívja a Cup Noodles Spicy nevű instant tésztaleves több sorozatát a Tesco. Bár az áruház erről nem számolt be, a Napi.hu a beszállító Nissin Foods Kft. tájékoztatása alapján azt írja, hogy a termékbe üvegdarabok kerülhettek.

"A visszahívás tisztán elővigyázatosságból történik, mivel egy felhasznált alapanyag miatt nem lehet 100 százalékos biztonsággal kizárni, hogy esetleg üvegdarab van a termékben" – közölte a Nissin Foods.

A beszállító azt kéri, hogy más üzletekben se vásároljanak az érintett termékekből, illetve aki ilyet vett, inkább vigye vissza.

A cég elnézést kér a visszahívásért, és közölte, hogy a lentiektől eltérő LOT számú Cup Noodles Spicy nevű instant tésztalevesekkel nincs probléma.

A visszahívásban a következő azonosítóval ellátott termékek érintettek:

Terméknév: Cup Noodles Spicy instant tésztaleves
LOT szám:L800873, 01/19
LOT szám:L803423, 04/19
LOT szám: L804103, 06/19
TPN: 210509162
EAN: 5997523315474
Szállító: Nissin Foods Kft.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.