Komoly adóbevétel származik a dohányból

Veres: van jövője a dohányiparnak Magyarországon

Van jövője a magyarországi dohányiparnak, az évszázados hagyományra visszatekintő tevékenységből pedig komoly adóbevétele származik a mindenkori pénzügyminisztériumnak - mondta Veres János, a szaktárca vezetője szombaton a sátoraljaújhelyi Continental Dohányipari Zrt. beruházásának átadásán az MTI-nek.

2008.12.13 12:23MTI

A költségvetés több mint 100 millió forinttal támogatta a projektet, amelynek segítségével versenyképessé válik a dohánygyár a multinacionális cégekkel. A technológiai korszerűsítéssel a vállalat több terméket tud majd értékesíteni belföldön és külföldön, így megerősödik a piacon, és stabilabbá, biztosabbá válnak a munkahelyek is. A dohánygyár fontos foglalkoztató a térségben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.