Csőd

Újabb online repjegyes portál húzta le a rolót

Június 29-én csődöt jelentett a legnagyobb görög online repülőjegy-foglaló portál, a Tripsta/airticket, amely magyar nyelvű foglalási oldalt is működtetett.

2018.07.03 15:48ma.hu
hirdetés

Az iroda likviditási problémák miatt húzta le a rolót - írta a turizmus.com.

A társaság közleményében azt a globális foglalási rendszert működtető céget tette felelőssé a helyzetért, amellyel együttműködtek. Közleményük szerint "a szolgáltató nem honorálta megfelelően együttműködésünket, és ezért alakult ki masszív likviditási problémánk".

A társaság leállította a repülőjegyek kiállítását, a cég magyar nyelvű oldala továbbra is elérhető, de foglalni nem lehet rajta. Az angol nyelvű központi oldalon értesítik a működésük felfüggesztéséről a látogatókat.

A Tripsta/airtickets szerint dolgoznak azon, hogy az IATA-n keresztül rendezzék tartozásaikat a légitársaságok felé, a görög kormányzat és a munkavállalók felé viszont nincs tartozásuk, akiknek felmondtak, azok megkapták a végkielégítésüket.

A cég 40 munkatársát tartotta meg a problémás ügyek megoldására. Ígéretet tettek arra is, hogy a kiadott jegyek gond nélkül felhasználhatók lesznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.