Sajtóközlemény

Pályázati hírek

Befejeződött a Moduláris mentorált képzést támogató módszertan és keretrendszer kialakítása a Training360 kft által vezetett konzorciumnál.

2018.01.20 08:00ma.hu

A Training360 Kft és a Consulo Kft. által alkotott konzorcium 300,8 millió Ft-ot meghaladó vissza nem térítendő támogatást nyert el a "Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása" című pályázati kiíráson. A közel 435,7 millió forint összköltségvetésű beruházásból moduláris mentorált képzést támogató módszertan és keretrendszer kialakítása valósult meg.

A projekt eredményterméke, a moduláris mentorált oktatási modellek vállalati IT és tréning piacon való alkalmazása és az ehhez szükséges modellek, módszertanok, szolgáltatások, valamint az ezt támogató célinfrastruktúrák, felhő és közösségi média szolgáltatások kifejlesztése és bevezetése lett.

A mentorált oktatási modellek kidolgozása és alkalmazása jelentős mértékben növeli meg az oktatások, képzések hatékonyságát a hagyományosan és jelenleg alkalmazott tantermi, távoktatásos és e-learning megoldásokkal összehasonlítva. A projekttel támogatott fő fókuszterület a rövidtávú felnőtt-továbbképzések hatékonyságának növelése, a vállalatok informatikai és készségszintű munkaerő-piaci és kompetencia igényeinek hatékonyabb kiszolgálása és lefedése. A fejlesztés segítségével növelhető az ismeretszerzés, a tananyag elsajátításának hatékonysága. Egyéni igényekre és tudásszintre szabott képzési útvonal, tematika és tananyag állítható össze.

A projekt társadalomra és környezetre gyakorolt hatása alapján támogatja az élethosszig tartó tanulást, könnyen integrálható más atipikus tanulási formákba és egyéb szociális munkaprogramokat is támogat.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.