Biznisz

Együttműködési megállapodást írtak alá a V4-ek fővárosi kamarái

Megalakult a V4/C4 csoport.

2018.04.20 03:04ma.hu

Együttműködési megállapodást írtak alá a V4-országok fővárosi kereskedelmi és iparkamarái csütörtökön Budapesten - tájékoztatta a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) az MTI-t.

A közlemény szerint a BKIK egyik legfontosabb külgazdasági célja volt az elmúlt időszakban a visegrádi négyek fővárosi kamaráinak szorosabb együttműködése és az ebből létrejövő V4/C4 csoport megalakítása.

A budapesti kamara tagjai, regisztrált vállalkozói elsősorban a szomszédos, illetve a közeli országokkal, a közép-európai régió vállalkozásaival bonyolítják le külkereskedelmük, külgazdasági tevékenységük nagyobb részét.

A kamarák képviselői az aláírás előtt találkoztak Bagdy Gábor gazdasági kapcsolatokért felelős főpolgármester-helyettessel, a megbeszélésen áttekintették az együttműködések jó gyakorlatait - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.