Kereskedelem

23 milliárd forint értékben fejleszt Magyarországon a Spar

A vállalat jelenleg összesen 345 Spar szupermarketet, 32 Interspart és 108 Spar Partner franchise üzletet üzemeltet, munkavállalóinak száma meghaladja a 13 ezret.

2016.11.09 14:07MTI

A Spar az idén összesen 23 milliárd forintot fordít fejlesztésekre Magyarországon - közölte a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. az MTI-vel szerdán.

A cég szerdán adta át legújabb, mintegy 360 millió forintos beruházással kialakított budapesti áruházát, a 600 négyzetméteres Váci úti szupermarket 21 új munkahelyet teremtett.

A vállalat jelenleg összesen 345 Spar szupermarketet, 32 Interspart és 108 Spar Partner franchise üzletet üzemeltet, munkavállalóinak száma meghaladja a 13 ezret.

A közlemény idézi Maczelka Márkot, a Spar Magyarország kommunikációs vezetőjét, aki elmondta: a társaság 2016-ban 26 üzletét modernizálja. Emlékeztetett arra, hogy az idén 25 éves cég alapítása óta több mint egymilliárd eurót fektetett be Magyarországon.

A Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. forgalma tavaly 3 százalékkal 488,2 milliárd forintra nőtt, az idei tervekben az 500 milliárd forintos forgalom elérése szerepel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.