Eredmény

Az Amway 5 milliárd forint árbevételt ért el tavaly Magyarországon

Az 1959 óta működő Amway jelenleg a világ legnagyobb és egyik legismertebb közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalata.

2016.06.09 02:30MTI

Az Amway közel 5 milliárd forintra növelte magyarországi árbevételét tavaly az egy évvel korábbi 4,1 milliárd forintról - közölte a közvetlen értékesítéssel foglalkozó cég az MTI-vel.

Az Amway 460 terméket kínál Magyarországon, amelyek 30 ezer forgalmazó segítségével jutnak el a fogyasztókhoz. A márka legnépszerűbb termékei a vitaminok és az otthonápolási termékek.

Az 1959 óta működő Amway jelenleg a világ legnagyobb és egyik legismertebb közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalata. A cég 1,5 millió üzleti vállalkozóval világszerte több mint 100 országban van jelen, 2015-ben 9,5 milliárd dollár forgalmat ért el globális szinten. A cég elsőként Magyarországon kezdte meg kelet-európai terjeszkedését 25 évvel ezelőtt.

Az Amway-nek a régióban 5 raktárközpontja van, ebből az egyik 2007 óta Budapesten működik. A kontinens egyik legmodernebb technológiájával felszerelt raktára 7 országot - Magyarországon kívül Horvátországot, Szlovéniát, Romániát, Ausztriát, Olaszországot és Bulgáriát - szolgál ki. A hazai központból 2015-ben összesen 750 ezer csomagot, ezekben 9 millió terméket szállítottak ki a régió országaiba.

A legtöbb termékforgalmazó Budapesten, Debrecenben, Szegeden, Győrben, Nyíregyházán, Kecskeméten és Székesfehérváron foglalkozik a márka termékeinek értékesítésével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.