Turizmus

Terrorizmus - Egyelőre kivárnak, tájékozódnak az utazási irodák

A törökországi, tunéziai utakkal kapcsolatban egyelőre kivárnak az utasok és az utazási irodák is, a charter járatok jellemzően június közepén indulnak majd, addig a magyarországi utazásszervezők, az egyes charter társaságok, valamint a külföldi szállodák rugalmasan az igényekhez alakítják a kapacitásokat.

2016.04.04 10:43MTI

Molnár Judit, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének szóvivője hétfőn az M1 aktuális csatornán hangsúlyozta, hogy a migránsválság ellenére sokan utaznak Görögországba, a korábbi évekhez hasonlóan idén is nagy az érdeklődés Kréta, Korfu, Rodosz és Zakynthos iránt, miközben Leszbosz szigetére az elmúlt években sem utaztak magyar turisták.

Molnár Judit a Tunéziában és Törökországban történt terrortámadásokkal kapcsolatban kiemelte, tudomása szerint a hatóságok jelentős biztonsági intézkedéseket vezettek be mindkét országban a turizmus és a turisták védelme érdekében.

Úgy fogalmazott: "nem temetné el véglegesen a törökországi turizmust", hiszen ár-érték arányban a török Riviéra szállodái verhetetlenek más mediterrán országok üdülőhelyeivel összehasonlítva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.