Távközlés

Eltörli a roaming díjakat az EU-ban a Vodafone

Minden új előfizető számára eltörli április elsejétől az európai uniós roaming díjakat a Vodafone.

2016.04.01 11:13MTI

Az április elsejével bevezetett új csomagokkal a Vodafone valamennyi havidíjas lakossági és üzleti előfizetője a belföldi feltételekkel megegyezően indíthat, fogadhat hívásokat, küldhet SMS üzeneteket és a hazai adatkeretüket használhatják az unió területén is.

Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója hozzátette: a korábbi Vodafone-csomagok előfizetői díjmentesen, a szerződéses időszak meghosszabbítása nélkül válthatnak. Emellett a távközlési cég jelentős mértékben növelte, egyes esetekben pedig megduplázta az új lakossági és üzleti csomagokban az adatkeretet, amit a vezérigazgató részben a 4G használat fokozatos terjedésével indokolt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.