Ingatlan

Ez volna a Balaton talán legdrágább háza?

Ha lenne 1 milliárd forintja, vehetne egy villát Balatonlellén.

2016.03.30 18:54ma.hu
fotó: gazdagisztan.blog.hu

A gazdagisztán blog talált rá a hivalkodó, nem épp családi méretű és szintű "újszerű" házra a Balatonnál: 12 szoba, 1300 négyzetméteren közel 1 milliárd forintért a hülyének is megéri.

A leírás szerint színvonalas épületgépészeti berendezésekkel bír, a helyiségeket látványos megoldásokkal kapcsolták össze, a szinteket többszörösen eltolták. De a lényeg, hogy mindez hova vezet: van a milliárdos házban saját filmszoba, medence, fitnesz és billiárdterem, finn- és infraszauna, de még gőzkabin is.

A telken a négy autóbeálló mellett egy saját kutat is találunk, amihez egy automata öntözőrendszer kapcsolódik, hogy a nem kicsi kertet jó alaposan meglocsolja. A hirdetésben kitérnek arra is, hogy a ház legfőbb gépészeti berendezései mobiltelefonról is elérhetőek, irányíthatók.

fotó: gazdagisztan.blog.hu

A blog szerint a ház egyébként több ingatlanértékesítő oldalon is szerepel, van, amelyik szerint már el is kelt. Hogy miről maradt le, arról még több képet itt tud megnézni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.