Hivatal

Új helyre költözik az MVH Csongrád megyei kirendeltsége

A költözést követően a Szegedről bejáró dolgozók részére a hivatal bérelt buszt biztosít.

2015.12.24 05:30MTI

Új helyre, Szegedről Hódmezővásárhelyre költözik a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) Csongrád megyei kirendeltsége, így a két ünnep között szünetel a helyszíni ügyfélszolgálat - tájékoztatta az intézmény szerdán az MTI-t.

Az ügyfelek minél korszerűbb és teljesebb kiszolgálása érdekében a hivatal Hódmezővásárhelyen egy felújított épületben működik 2016. január 4-től. Az egykori zeneiskola Kálvin téri épületét új szárnnyal bővítették, és a legmodernebb biztonsági eszközökkel felszerelve segíti az ideális munkavégzést.

A költözést követően a Szegedről bejáró dolgozók részére a hivatal bérelt buszt biztosít. A 102 kirendeltségi dolgozónak csak kevesebb, mint tíz százaléka nem vállalta a hódmezővásárhelyi munkavégzést.

A két ünnep között a kirendeltségen nem lesz ügyfélszolgálat, azonban az MVH központi ügyfélszolgálat telefonon, email-en, illetve a honlapján (www.mvh.gov.hu) keresztül továbbra is elérhető. A Csongrád megyei kirendeltség 2016. január 4-től változatlan ügyfélfogadási időben és telefonszámokon várja a gazdálkodókat - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.