Rekordszámú csapat jelentkezett

Magyar csapat nyerte a Mol-csoport nemzetközi tehetségkutató versenyét

Az Oil Fnatic nevű magyar csapat nyerte a Mol-csoport nemzetközi olaj és gázipari tehetségkereső versenyét, az UPPP-ot az idén.

2015.12.12 21:30MTI

A magyar olajipari vállalat tájékoztatás szerint a versenyre rekordszámú, 53 országból 1114 csapat jelentkezett, akiknek a Mol saját fejlesztésű online szimulációs játékán kellett a vállalat által kidolgozott iparági és stratégiai feladatokat megoldaniuk.

A legjobb három csapat több mint 7,5 millió forintot nyert, a legtehetségesebbek részt vehetnek a Mol-csoport 18 hónapos UPPP tehetségfejlesztő programjában. A program a kutatás-termelési (upstream) ágazat iránt érdeklődő fiatal szakembereknek szól, elsődleges célja az alapvető fontosságú vállalkozói készségek és a szakmai ismeretek fejlesztése - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.