Nagy jelentőségű lépés

Két héten belül aláírhatják a BKV hosszú távú finanszírozásáról szóló megállapodást

Tarlós István főpolgármester több mint két évtizede ígért és várt nagy jelentőségű lépésnek nevezte a megállapodást.

2015.06.11 09:13MTI

Két héten belül aláírhatják a BKV hosszú távú finanszírozásáról szóló megállapodást a kormány és a főváros között - közölte a Magyar Nemzettel Tarlós István főpolgármester.

A lap csütörtöki számában megjelent cikkben a főpolgármester több mint két évtizede ígért és várt nagy jelentőségű lépésnek nevezte a megállapodást. Azt mondta: az ellenzék és a sajtó egy részének riogatása ellenére példaértékű az együttműködés a városháza és a fideszes kormány között.

Budapest vezetője arra is utalt, hogy a közlekedési cég anyagi működésének biztosításába beleértendő annak a 15 milliárd forintnak a rendezése is, amely a fővárosi tömegközlekedésből 2015-ben még hiányzik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.