A korábbi ügyfélszolgálat megszűnt

Új székhelyre költözött a Diákhitel Központ

a Diákhitel Központ Zrt. korábbi Csalogány utcai személyes ügyfélszolgálata megszűnt.

2015.05.11 15:37MTI

Új székhelyen, a Kacsa utca 15-23. szám alatt intézhetik hallgatói hitelükkel kapcsolatos teendőiket május 11-től a diákhitelesek, a Diákhitel Központ Zrt. korábbi Csalogány utcai személyes ügyfélszolgálata megszűnt - tájékoztatta a társaság hétfőn az MTI-t.

A személyes ügyintézés keretében hiteligényléssel, szerződésmódosítással, kamattámogatással, számlainformációkkal kapcsolatos ügyeket intézhetnek a társaság ügyfelei. A gyermeksarokkal is ellátott új iroda hétfőtől csütörtökig 8-tól 17 óráig, pénteken 8-tól 16 óráig várja az érdeklődőket.

Az MFB csoporthoz tartozó Diákhitel Központ KÖKI Terminálon működő ügyfélszolgálata változatlan rendben üzemel tovább - olvasható a közleményben.

A Diákhitel Központ emlékeztetett, hogy május 15-ig lehet még a tavaszi szemeszterre hitelt igényelni, az összeghez pedig még június 15-én hozzájuthatnak az ügyfelek.

Az utolsó határidőt követően legközelebb csak az őszi szemeszter elején kezdődik meg a hallgatói hitelek utalása. Az eddigi legalacsonyabb, 5,75 százalékos kamatlábú Diákhitel1 esetében havi szinten 15 ezer, 21 ezer, 25 ezer, 30 ezer, 40 ezer és 50 ezer forint igényelhető, az államilag támogatott Diákhitel2 kizárólag képzési díjra fordítható, felvehető maximuma a hallgató képzési díjának összege.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.