Nevet vált a szálloda

Ritz-Carlton lesz a budapesti Le Meridienből

A Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. és Le Meridien Budapest tulajdonosának közös megegyezése alapján, a szálloda kikerül a Starwood portfoliójából a jelenlegi üzemeltetési szerződés lejártával.

2015.05.07 11:18MTI

A Le Meridien közleménye szerint amióta 2005-ben a Starwood megszerezte a Le Meridien márkát, átvéve a Le Meridien Budapest üzemeltetését, a hotel a magyar főváros egyik vezető szállodájaként sikeresen működik.

A Starwood biztosítani fogja a zökkenőmentes átmenetet a személyzet, vendégek és ügyfelek számára, és a legjobbakat kívánja az Adria Palace-nak a szálloda jövőbeni működéséhez - írták.

A turizmusonline.hu információi szerint a 88 hotellel rendelkező Ritz-Carlton a május 4-7-ig tartó dubaji Arab Turisztikai Vásáron jelentette be, hogy Budapesten terjeszkedik tovább.

A 192 szobával, 26 lakosztállyal, tárgyaló- és rendezvénytermekkel, valamint Health Clubbal és beltéri medencével rendelkező szálloda 2016-ban vált brandet és válik Ritz-Carltonná. A hotel 2016 első felében széleskörű felújításon esik át, a munkálatok várhatóan 2016 második negyedévében zárulnak - írta a portál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.