Állásajánlatok, gyakorlati lehetőségek

Megnyílt a Műegyetemi Állásbörze

A kétnapos rendezvényen csaknem 200 kiállító több ezer hazai és külföldi állásajánlata és szakmai gyakorlati lehetősége közül válogathatnak a látogatók.

2015.03.18 16:45MTI

Az idén negyvenedik alkalommal megrendezett börzén nem csupán a hallgatóknak és diplomás pályakezdőknek, hanem a néhány éve már aktívan állást kereső Y generáció - az 1980 és 1995 születettek - tagjainak is kínálnak állásokat, gyakornoki pozíciókat.

Kiss Gergő, az esemény szervezője a közlemény szerint elmondta: a mérnöki végzettség mellett informatikai, pénzügyi, közgazdasági, logisztikai képzettséggel rendelkezőknek is több lehetőséget kínálnak a kiállítók. Hozzátette: a legnagyobb igény idén is a villamosmérnökökre van, de több mint 80 munkaadó kínál állást gépészmérnököknek és informatikai végzettséggel rendelkezőknek is.

A kevésbé keresett bölcsész, jogi, természettudományi és vegyészmérnöki végzettségűeknek is 20-20 cég hirdetett meg pozíciókat. Kiemelte: az építő cégek visszatértek a rendezvényre, így az építész- és építőmérnökök is 16-20 munkáltató ajánlatai közül válogathatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.