Quaestor/Buda-Cash

A brókerbotrány miatt nem kerülhetnek veszélybe az uniós fejlesztések

A kormány döntése szerint az érintett projektek mindegyikére egyedi eljárásrend vonatkozik, amelyben az illetékes hatóságnak kötelessége minden támogatást megadni a pályázónak, amely ahhoz szükséges, hogy a fejlesztéseket maradéktalanul be lehessen fejezni.

2015.03.13 17:20MTI

Azok a pályázók, akik a brókerbotrányban érintett pénzintézetekre vonatkozó korlátozások miatt nem tudják tartani a támogatási szerződésben rögzített határidőket, vagy akár a velük szerződő felek számláját nem tudják kiegyenlíteni, akár szállítói finanszírozás esetén az önrészt nem tudják kifizetni, haladéktalanul jelezzék ezt az érintett irányító hatóságnak - hívta fel a figyelmet a Miniszterelnökség pénteken.

A kormány döntése szerint az érintett projektek mindegyikére egyedi eljárásrend vonatkozik, amelyben az illetékes hatóságnak kötelessége minden támogatást megadni a pályázónak, amely ahhoz szükséges, hogy a fejlesztéseket maradéktalanul be lehessen fejezni - hangsúlyozta a fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkárság.

Arra kérik az érintett pályázókat, hogy nézzék meg a http://palyazat.gov.hu honlapon található közleményt, és azonnal vegyék fel a kapcsolatot az adott közreműködő szervezettel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.