Március 10-től

A Telenor fizetési haladékot ad a Buda-Cash ügyben érintett ügyfeleinek

A haladék március 10-től él, erről a lehetőségről a mobilszolgáltató SMS-ben értesíti az érintett előfizetőket.

2015.03.11 16:27MTI

A Telenor 30 nappal automatikusan meghosszabbítja a számlafizetési határidőt azon ügyfeleinek, akik eddig a Buda-Cash ügyben érintett DRB bankcsoportnál lévő bankszámlájukról rendezték egyenlegüket - közölte a cég szerdán az MTI-vel.

A meghosszabbított fizetési határidőre március 10-től automatikusan jogosultak a Telenor azon lakossági és üzleti előfizetői, akik a DRB bankcsoportnál - DRB Dél-Dunántúli Regionális Bank, ÉRB Észak-magyarországi Regionális Bank, Buda Regionális Bank, Dél-Dunántúli Takarék Bank - vezetett számlájuk zárolása miatt nem tudják rendezni Telenor-előfizetésüket, és számlájukat eddig csoportos beszedési megbízással vagy rendszeres banki átutalással fizették.

Azon Telenor ügyfelek, akik nem banki úton fizetik számlájukat, de szintén érintettek a Buda-Cash ügyben, a cég telefonos ügyfélszolgálatán vagy üzleteiben személyesen jelezhetik, ha élni kívánnak a 30 napos meghosszabbított fizetési határidővel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.