840 millió 730 ezer

Ingatlanárverések a honvédelmi tárcánál

Összesen nettó 840 millió 730 ezer forintért árverezett el ingatlanokat ebben a hónapban a Honvédelmi Minisztérium (HM).

2015.02.26 07:44MTI

A HM több mint negyven, a vagyonkezelésébe tartozó ingatlan nyilvános árverését hirdette meg, érvényes - és így nyertes - ajánlat tizenkét árverési tételre érkezett. A legnagyobb, 353 millió 400 ezer forintos összeget egy második kerületi ingatlanegyüttesért fizették.

A Napi Gazdaság szerint emellett 100 millió forintot meghaladó tétel volt a honvédség hajdúszoboszlói, Herman Ottó utcai üdülője, amiért az önkormányzati tulajdonban lévő Hajdúszoboszlói Nonprofit Zrt. több mint 204 milliót ajánlott.

Arról még nem született döntés, hogy a honvédelmi tárca a közeljövőben újból árverésre bocsátja-e azokat az ingatlanokat, amelyeket most nem sikerült értékesíteni - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.