Flottaautó

Márciustól futószalagon a sportos Vitara - képekkel

2015-től minden második évben új modell kerül ki a Magyar Suzuki esztergomi gyárából. A cég jelenleg 60 országba szállít, a cél száz nemzeti képviselet létrehozása.

2015.02.11 07:48MTI
Fotók: suzuki.hu

Március ötödikén kezdik meg az esztergomi Suzuki új modellje, a Vitara sorozatgyártását; a lépést hosszú technológiai, gyártási előkészületek előzték meg - mondta a Napi Gazdaságnak a vállalat kommunikációs vezetője. Ruska Viktória a gyártási darabszámról és a beruházás részleteiről későbbre ígért tájékoztatást.

2015-től kezdődően minden második évben új modell kerül ki a Magyar Suzuki esztergomi gyárából, amely stratégiát váltott. Korábban Esztergom feladata az volt, hogy olcsó, családi kisautót értékesítsen Magyarországon és Európában.

Az új koncepció szerint a magyar gyár ma már a flottamegrendelők igényeit is kielégíti és világszerte forgalmazza járműveit. Jelenleg 60 országba szállít a Magyar Suzuki, a cél száz nemzeti képviselet létrehozása - olvasható a lapban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.