Pancsi

A KÉSZ építi a nagyváradi fürdőt

A létesítmény 6,8 hektáron terül el, az új komplexum 6 épületből és 7 kültéri medencéből áll majd, a kivitelezés várhatóan még idén befejeződik.

2015.02.05 17:21MTI

A magyar tulajdonú KÉSZ Csoport romániai leányvállalata, több mint 15 millió euróból építheti fel a nagyváradi wellness központot - közölte a csoport csütörtökön az MTI-vel.

A létesítmény 6,8 hektáron terül el, az új komplexum 6 épületből és 7 kültéri medencéből áll majd, a kivitelezés várhatóan még idén befejeződik.

A Nymphaea nevű új üdülőközpontban lesz pezsgőfürdő, fedett és szabadtéri gyógyfürdő, szauna, 12 csúszda, élményfürdő, aroma- és fényterápiás rész is. A fedett medencék 7700 négyzetmétert foglalnak majd el, így az eddig időszakos strand egész évben látogatható lesz.

A KÉSZ 32 évvel ezelőtt gyakorlatilag családi vállalkozásként kezdte meg működését, mára pedig holdinggá vált, amely - a környező országokat is beleértve - több mint 1500 munkavállalót foglalkoztat, árbevétele pedig elérte a 70 milliárd forintot.

A KÉSZ Csoport a tagvállalatai révén jelen van Magyarországon az építőipari kivitelezés, az építőelem-gyártás, az ingatlanfejlesztés, a létesítmény-üzemeltetés, a flottamenedzsment és a környezetipar területén is.

A KÉSZ Csoport építette fel a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Sky Court nevű épületét, a nyíregyházi Lego gyárat, a Daimler kecskeméti gyárának jelentős épületeit, továbbá kivitelezője volt Budapesten a Kossuth tér átépítésének is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.