Győztek a "Repülő Uborkák"

Budapesti csapat nyerte a Mol Junior Freshhh versenyét

A döntőben egy kecskeméti, egy fonyódi, egy debreceni, egy budapesti és egy hajdúszoboszlói csapat mérte össze öt természettudományos tárgyat felölelő tudását: a résztvevőknek matematikai, fizikai, kémiai, biológiai és földrajzi feladatokat kellett megoldaniuk.

2015.01.17 18:12MTI

A budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnázium csapata nyerte a Mol-csoport középiskolás diákoknak meghirdetett Junior Freshhh természettudományos versenyét - közölte a magyar olajipari cég az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a döntőben egy kecskeméti, egy fonyódi, egy debreceni, egy budapesti és egy hajdúszoboszlói csapat mérte össze öt természettudományos tárgyat felölelő tudását: a résztvevőknek matematikai, fizikai, kémiai, biológiai és földrajzi feladatokat kellett megoldaniuk.

A Mol vezetőiből és a társaság stratégiai partner egyetemeinek természettudományos szakembereiből, egyetemi professzoraiból álló zsűri döntése értelmében a budapesti Alternatív Közgazdasági Gimnázium "Repülő Uborkák" nevű csapata nyerte a fődíjat, személyenként egy Apple iPad Air 2-t.

Idén Magyarországról és a határon túlról mintegy 1800 középiskolás diák vett részt a versenyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.