3-4 milliárd forintos többlet költségvetési teher

A GKI emelné a meleg étkezési jegyek adómentes értékét

A hideg étkezési utalványok 6.000 forintos adómentes értékének megtartását, esetleg 7.000-re emelését, illetve a meleg utalványok esetében 12 ezer forintról 13-14 ezer forintra növelését javasolja a GKI Gazdaságkutató Zrt., ami számításik szerint 3-4 milliárd forintos többlet költségvetési terhet jelentene az ideihez képest.

2008.09.16 11:47MTI

A GKI Gazdaságkutató Zrt., és a Szonda Ipsos közös keddi sajtótájékoztatójának anyagában ismertetik: a kormányzat az adómentesség biztosításával "áldozatot" vállalt a 2,5 millió munkavállaló érdekében, ezzel azonban hozzájárult több ezer munkahely fennmaradásához is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.