Érkeznek a bejelentések a biztosítókhoz

Nem okozott komolyabb károkat a nógrádi földrengés

Az év elejei Nógrád megyei földrengés nem okozott komolyabb károkat, a biztosítókhoz néhány száz bejelentés érkezett.

2015.01.07 15:08MTI

Az Aegon Biztosítóhoz eddig 300 kárbejelentés érkezett, a tavalyi tapasztalatok alapján további 800-1000 bejelentés várható még.

Az ügyfelek által becsült kárösszeg 41,4 millió forint eddig, így egy kárra 136 ezer forint jut a lakásbiztosítások piacvezető cégénél. A legtöbb kárbejelentés Balassagyarmatról, Szécsényből és Varsányból érkezett.

Az Allianz Hungária Biztosítónál eddig 350 kárbejelentést regisztráltak. Ezek többsége a Cserhátsurány és Mohora közelében lévő településekről érkezett. Jellemzően hajszálrepedések keletkezetek az épületekben, így a helyreállításuk nem lesz költséges.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.